8.8 C
Ljubljana
četrtek, 13 maja, 2021

Pozor, motoristi, mopedisti in kolesarji v zadnjem času spet močno vpleteni v prometne nesreče!

Lepo vreme privablja na cesto številne motoriste, pa tudi voznike kolesa z motorjem in kolesarje. Ta konec tedna beležijo dve smrtni žrtvi med motoristi, zato previdno!

V zadnjih dveh dneh so gorenjski policisti obravnavali tri prometne nesreče  s  telesnimi  poškodbami. V petek opoldan je traktorist na Bobovku odvzel  prednost  mopedistu.  V  Preddvoru  je kolesar zaradi neupoštevanja pravil varne vožnje trčil v osebni avtomobil, ki je vozil pred njim. Včeraj dopoldan  pa  je  še ena kolesarka padla na blejski obvoznici proti Gorjam. Dva kolesarja sta bila lažje poškodovana, kolesar v Preddvoru pa huje.

O nesrečah motoristov poročajo tudi s Štajerske. V soboto zvečer se je v okolici Ptuja zgodila prometna nesreča, v kateri se je huje poškodoval 46 letni motorist, doma iz okolice Ptuja. Voznik  motornega kolesa je v ovinku zaradi neprilagojene hitrosti padel po cestišču  in  obležal.  Z  reševalnim vozilom je bil odpeljan v bolnišnico, kjer  je  bilo ugotovljeno, da je huje telesno poškodovan. Zaradi storjenih kršitev cestnoprometnih pravil, mu bo izdan plačilni nalog.

Zadnje novice

Sorodne vsebine