6.2 C
Ljubljana
četrtek, 6 maja, 2021

Poziv pričam prometnih nesreč v Mariboru in Logatcu

Dne 30. oktobra okoli 8. ure se je na Ptujski cesti v Mariboru, v križišču s Poljsko in Janševo ulico, zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila znamke Ford Focus, temno zelene barve, in voznica osebnega avtomobila znamke Audi A4, črne barve.

 

Zaradi razjasnitve okoliščin policija naproša morebitne očividce, da pokličejo na telefonsko številko 113.

Prav tako pozivajo tudi priče prometne nesreče, ki se je včeraj, 29. oktobra okoli 14.20 pripetila pri Obrtni coni v Logatcu. V nesreči sta bila udeležena voznik tovornega vozila za prevoz vozil znamke Mercedes-Benz Actros, zeleno bele barve, in voznik osebnega avtomobila Peugeot 206, modre barve. Po do sedaj znanih podatkih je do nesreče prišlo v križišču priključka na primorsko avtocesto in Obrtniške ulice. Voznik osebnega avtomobila je v nesreči utrpel telesne poškodbe in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UKC Ljubljana.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče naprošajo vse, ki bi imeli informacije o nesreči, ter neznanega voznika VW Passat bele barve, ki je v času nesreče vozil za voznikom osebnega avtomobila, da pokličejo na interventno številko policije 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Dne 30. 10. 2018, ob 13.50 uri se je v naselju Maribor, na Titovi cesti 38 (pri Telekomu) zgodila prometna nesreča, v katerem sta bila udeležena voznica osebnega avtomobila Opel Zafire, sive barve in voznik neznanega osebnega avtomobila, ki je s kraja odpeljal.

Zaradi razjasnitve okoliščin naprošamo morebitne očividce, da pokličejo na telefonsko številko 113.

Zadnje novice

Sorodne vsebine