2.2 C
Ljubljana
sreda, 6 decembra, 2023

Poziv očividcem dveh prometnih nesreč v Celju

Piše: C. R.

Policijska uprava Celje poroča o dveh prometnih nesrečah in morebitne očividce prosi za informacije.

V petek, 31. marca, je na Ulici XIV. divizije v Celju okoli petih zjutraj prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena kolesar in voznik neznanega osebnega avtomobila, neznane barve. Oba sta vozila iz smeri Laškega proti Vojniku. Prometna nesreča, v kateri se je kolesar lažje poškodoval, se je zgodila na območju avtobusnih niš, med krožiščem in železniško postajo.

»Neznanega voznika, udeleženega v prometni nesreči, pozivamo, da se zaradi razjasnitev okoliščin oglasi na Policijski postaji Celje ali pokliče na telefonsko številko 113,« sporočajo iz PU Celje, »za informacije o prometni nesreči prosimo tudi morebitne očividce.«

Danes okoli 12.20 ure pa je v križišču Ljubljanske in Jurčičeve ulice Celje prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil Ford Ranger srebrne barve in Renault Laguna, bele barve. »Oba voznika sta izjavila, da sta v križišče zapeljala pri zeleni luči na semaforju,« pravijo v PU Celje in morebitne očividce prosijo za podatke. Pokličejo naj na številko 113.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine