10 C
Ljubljana
nedelja, 18 aprila, 2021

Požar na gospodarskem poslopju

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, šest kaznivih dejanj, požar, kršitev javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih in dve povoženji divjadi.

 

V obravnavanih prometnih nesrečah je v treh nastala le materialna škoda, v prometni nesreči v Grabonošu pa je bila voznica osebnega avtomobila lahko telesno poškodovana.

S področja kriminalitete na območju Ljutomera obravnavana tatvina mobilnega telefona in tatvina osebnega avtomobila znamke Renault Clio. Vozilo je bilo najdeno na območju Maribora. Na območju Murske Sobote obravnavana tatvina denarja in tatvina solarnih luči. Na območju Gornje Radgone obravnavana tatvina vina. Na območju Lendave odkrit bankovec za 50 evrov za katerga se sumi, da je ponarejen.

V Nemčavcih obravnavan požar na gospodarskem poslopju. Požar so pogasili gasilci. Nastalo je za 15.000 evrov materialne škode.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju. Kršitelj se je po intervenciji pomiril.

Na območju Murske Sobote je bil kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasežen osebni avtomobil.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje MurskaSobota, Gornji Petrovci in Lendava.

Zadnje novice

Sorodne vsebine