7.2 C
Ljubljana
petek, 7 maja, 2021

Poškodovani je bil krepko »nadelan«

Včeraj, med 14.30 in 15.50, je 50-letni moški sam opravljal dela na ostrešju hčerine novogradnje v okolici Makol. Med škropljenjem ostrešja z zaščitnim sredstvom se mu je odtrgala prečna lata in je zaradi tega padel z višine okoli 6,5 m na tla. Ob tem se je tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl. Policisti bodo o nesreči pri delu podali poročilo pristojnemu tožilstvu.

 

Neznani storilec je včeraj, med 19.45 in 22.00, skozi okno kurilnice vlomil v stanovanjsko hišo v Podložah. Ker iz kurilnice ni mogel v stanovanjski del hiše, je na vzvod vlomil še okno dnevnega prostora. Skozi njega je vstopil v hišo in v njej našel nekaj gotovine, ki si jo je protipravno prisvojil. Po dejanju je odšel neznano kam. Materialna škoda znaša okoli 4.000 evrov.

Danes, malo pred pol četrto uro, so v Žabljeku, ob lokalni cesti Žabljek-Videž, našli ležečega, hudo poškodovanega 62-letnega moškega. Blizu njega se je v jarku nahajal osebni avtomobil. Policisti so ugotovili, da je voznik, ki je po vsej verjetnosti poškodovani, vozil iz Žabljeka proti Videžu in domnevno zaradi prevelike hitrosti zapeljal desno z vozišča, v jarek. Tam se je hudo telesno poškodoval. Zaradi hudih poškodb sam ni mogel poklicati pomoči. Z reševalnim vozilom so ga nato prepeljali v UKC Maribor, kjer so ugotovili, da je poškodovani precej pod vplivom alkohola. Policisti so mu zato odredili strokovni pregled in odvzem krvi za analizo, ali je bil pod vplivom alkohola. V kolikor se bodo sumi policistov potrdili, bodo policisti zoper poškodovanega podali obdolžilni predlog pristojnemu sodišču.

Zadnje novice

Sorodne vsebine