9.2 C
Ljubljana
torek, 20 aprila, 2021

Poškodovana dva planinca, previdno v gorah!

Gorenjski operativno komunikacijski center je v zadnjih 24 urah sprejel osem obvestil o prometnih nesrečah, štiri prijave o kršitvah predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju ter dve v zasebnem prostoru.

 

Na gorenjskih cestah sta se včeraj zgodili dve prometni nesreči s telesnimi poškodbami. Okoli 11.30 ure je na krožišču na Spodnjem Brniku neznani voznik z belim vozilom trčil z motoristom, ki je

padel in se v nesreči lahko telesno poškodoval. Neznani voznik se na kraju ni ustavil in je odpeljal v smeri Šenčurja. Kdor ima informacije o nesreči, naj jih prosimo sporoči policiji na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

V drugi nesreči v Kranju pa je bil samoudeležen kolesar. Med vožnjo se mu je odpelo prednje kolo. Pri padcu je utrpel lahke telesne poškodbe.

Policisti so včeraj zbirali obvestila o dveh nesrečah v Julijskih Alpah. Na območju Škrlatice se je poškodovala plezalka, ki je padla zaradi odloma kamenja. Slovenka je plezala v navezi, bila je varovana, uporabljala pa je alpinistično opremo. Utrpela je hujšo poškodbo noge. S kraja je bila z vojaških helikopterjem odpeljana v jeseniško bolnišnico.

V drugi nesreči, ki se je zgodila na območju Triglavskih jezer, pa se je

poškodoval tujec. Pri padcu si je poškodoval komolec in utrpel lažje poškodbe.

Zadnje novice

Sorodne vsebine