4.2 C
Ljubljana
nedelja, 18 aprila, 2021

Pomurski policisti iščejo priče včerajšnje nesreče v Murski Soboti

Na zadnji majski dan so pomurski policisti obravnavali sedem prometnih nesreč, tri kazniva dejanja, sedem kršitev javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirnem prostoru ter štiri primere povoženja divjadi.

V petih prometnih nesrečah je nastala le materialna škoda, v dveh prometnih nesrečah, na območju Gornje Radgone, pa sta se osebi lahko telesno poškodovali. Povzročitelj prometne nesreče, ki je pripetila v naselju Jamna, je s kraja odpeljal, ne da bi nudil podatke in pomoč oškodovanki. Izsleden je bil s strani policistov, ugotovljeno pa je bilo, da je vozil pod vplivom alkohola. Policisti zadevo obravnavajo kot kaznivo dejanje nevarne vožnje v prometu.

Na področju kriminalitete so murskosoboški policisti obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari in tatvino artiklov v trgovini, lendavski policisti pa so obravnavali tatvino mobitela.

Murskosoboški policisti pozivajo očividce in udeleženki prometne nesreče, ki se je pripetila včeraj, 31. 5. 2018 okrog 10.30 na Lendavski ulici 75 v Murski Soboti, da se zaradi razjasnitve okoliščin oglasijo na najbližji policijski enoti ali pokličejo na številko 113.

Zadnje novice

Sorodne vsebine