0.3 C
Ljubljana
ponedeljek, 25 oktobra, 2021

Policisti zasegli več vozil, med drugim vozniku brez dovoljenja in s precej promili »pod kapo«

Tekom noči so policisti v okolici Grosuplja ustavili voznika osebnega vozila in ugotovili, da je vozilo vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. V postopku je bil opravljen tudi preizkus alkoholiziranosti, ki pa je pokazal prisotnost alkohola (1,37 mg/l). Vozniku so zasegli vozilo, mu izdali plačilni nalog, prav tako bo pa zoper njega podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Včeraj popoldne so na območju Domžal policisti ustavili voznika osebnega vozila. V postopku so ugotovili, da je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, prav tako pa je na vozilo imel nameščene registrske tablice, ki so bili beležene kot odtujene. Zasegli so mu vozilo in registrske tablice. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja bo zoper njega podan obdolžilni predlog, prav tako bo pa podana kazensko ovadba, zaradi posesti ukradenih registrskih tablic,.

Ob 7.25 uri pa so koprski policisti 40 letnemu vozniku iz Dekanov zasegli os. avtomobil Mercedes Benz A170, ker ga je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Zadnje novice

Sorodne vsebine