5.3 C
Ljubljana
sreda, 21 aprila, 2021

Policisti zasegli prepovedano drogo

Policisti PP Ribnica so minulo sredo pri 19-letnem vozniku osebnega vozila odkrili skupno 136 samozapiralnih PVC-vrečk, v katerih je bila prepovedana droga konoplja rastlina, skupno okoli 200 gramov.

Vozniku so policisti za nujno potreben čas odvzeli prostost in v nadaljevanju na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo, pri kateri so našli in zasegli še tablete in snovi, za katere sumijo da vsebujejo prepovedane snovi. Slednje bodo analizirane v NFL. Zoper 19-letnika bo po vseh zbranih obvestilih podana kazenska ovadba zaradi suma storitve kaznivega dejanja Neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami … po členu 186/I KZ-1. (priloga: fotografija)

Minuli petek so policisti PP Ribnica na podlagi odredbe sodišča opravili še eno hišno preiskavo, in sicer pri 20-letnem moškemu v okolici Ljubljane. Pri hišni preiskavi so zasegli približno 100 gramov prepovedane droge konoplje rastline, tehtnico za natančno tehtanje – precizna tehtnica, mobilni telefon ter več samo zapiralnih PVC-vrečk. Po vseh zbranih obvestilih bodo zoper 20-letnika podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Zadnje novice

Sorodne vsebine