7.2 C
Ljubljana
petek, 7 maja, 2021

Policisti zaradi prekrškov zasegli več vozil

Policisti PPP Maribor so 16. 2. 2019 ob 11. 25 uri, na Preradovičevi ul. v Mariboru, ustavili 22 letnega voznika osebnega avtomobila, doma iz Maribora. V postopku je bilo ugotovljeno, da je 22 letni voznik vozil motorno vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja in neprilagojeno hitrostjo. Policisti so vozniku motorno vozilo zasegli.

Zoper kršitelja so policisti pristojnemu sodišču vložili obdolžilni predlog in mu izdali plačilni nalog.

Policisti PP Rače so 16. 2. 2019 ob 16.35 uri, v Spodnjih Hočah, ustavili 37 letnega voznika osebnega avtomobila, doma iz okolice Hoč. V postopku je bilo ugotovljeno, da je 37 letni voznik vozil motorno vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Policisti so vozniku motorno vozilo zasegli. Zoper kršitelja so policisti pristojnemu sodišču vložili obdolžilni predlog.

Policisti PP Rače so 16. 2. 2019 ob 21.55 uri, v Framu, ustavili 33 letno voznico osebnega avtomobila, doma iz okolice Dobrovnika. V postopku je bilo ugotovljeno, da je 33 letna voznica vozila motorno vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Policisti so voznici motorno vozilo zasegli. Zoper kršiteljico so policisti pristojnemu sodišču vložili obdolžilni predlog.

Policisti PP Ptuj so 17. 2. 2019 ob 1.35 uri, na Osojnikovi cesti, na Ptuju, ustavili 24 letno voznico osebnega avtomobila, doma iz okolice Levanjcev. V postopku je bilo ugotovljeno, da je 24 letna voznica vozila motorno vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Policisti so voznici motorno vozilo zasegli. Zoper kršiteljico so policisti pristojnemu sodišču vložili obdolžilni predlog.

Zadnje novice

Sorodne vsebine