3.7 C
Ljubljana
ponedeljek, 19 aprila, 2021

Policisti v primeru smrti 32-letnika preiskujejo uboj – je šlo res za samomor ali ga je nekdo umoril?

Policija preiskuje okoliščine smrt 32-letnika, ki so ga avgusta iskali kot pogrešanega in nekaj dni kasneje našli mrtvega. Sprva naj bi policisti sklepali, da gre za samomor, zdaj sumijo, da je 32-letnik umrl v sumljivih okoliščinah, danes poročata Delo in Slovenske novice.

 

Umrlega 32-letnika sta starša najprej policiji prijavila kot pogrešanega, nato pa sta ga našla mrtvega v avtomobilu. Prepričana sta da policisti okoliščin smrti niso preiskali tako, kot bi morali. Ogled naj bi policisti in zdravnica zaključili hitro, ugotovili naj bi, da je šlo za samomor, poroča Delo. Sanitarna obdukcija pa je pritrdila navedbam staršev, da ni šlo za prevelik odmerek mamil. Pokojni je sicer v preteklosti imel težave z odvisnostjo od droge.

Ljubljanska policijska uprava je za Delo pojasnila, da so v tem primeru prejeli pritožbo zoper delo policistov. Pritožbeni postopek pa še ni končan. Starši so za časnika pojasnili, da naj bi se 23. oktobra sestali z generalno direktorico policije Tatjano Bobnar.

Policija naj bi preiskovala sum kaznivega dejanja uboja ter neupravičenega prometa s prepovedanimi drogami in nedovoljenimi snovmi v športu.

Zadnje novice

Sorodne vsebine