11.8 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

Policisti PU Ljubljana obravnavali rop in drzni tatvini

Včeraj so policisti PU Ljubljana med drugim obravnavali rop in dve drzni tatvini.

Sprva so popoldne bili obveščeni o ropu v Grosuplju. Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je dejanje izvršil neznani storilec iz vozila oškodovanke. Ko je slednja sedla v svoje vozilo, je odložila torbico na sovoznikov sedež, v tistem trenutku pa je neznani storilec odprl vrata na desni strani in odtujil torbico, nato pa zbežal s kraja. Oškodovanka v dogodku ni bila poškodovana. Storilec je bil v času dejanja zakrit s šalem, na glavi je imel kapo. Policisti z delom nadaljujejo.

Že zjutraj, nekaj po 7. uri so obravnavali drzno tatvino na počivališču Barje. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec iz vozila VW Multivan odtujil torbico z vsebino. Oškodovanko, državljanko Romunije, je tat oškodoval za okoli 1200 evrov.

Včeraj popldan so bili policisti PP Litija obveščeni o drzni tatvini, ki jo je neznani storilec izvršil že v ponedeljek, 3. 12. 2018, na Valvazorjevem trgu v Litiji. Oškodovanka je včeraj našla svoj odvržen nahrbtnik in o tatvini ter najdbi obvestila policiste. Ugotovljeno je bilo, da ji je neznani moški nahrbtnik iztrgal iz rok, v katerem je imela denar in osebne predmete, nato pa peš zbežal. Policisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo.

Zadnje novice

Sorodne vsebine