7.7 C
Ljubljana
ponedeljek, 10 maja, 2021

Policisti prosijo za informacije o prometni nesreči

Včeraj okoli 21.30  so bili policisti obveščeni, da je na cesti Novi Lazi –Štalcarji  v popoldanskem času padla kolesarka in se pri tem lažje telesno poškodovala.  Policisti  so  ugotovili,  da kolesarka ni vozila na zadostni razdalji  od  roba  vozišča  in  je padla. Policisti so ji  izdali plačilni nalog.

Okoli  18.  ure  so  bili policisti obveščeni, da je na Puciharjevi ulici v Škofljici zjutraj mopedist trčil v dvignjen robnik ter padel  in se pri tem lažje  telesno poškodovala. Policisti so ugotovili, da mopedist ni vozil na zadostni razdalji od roba vozišča in mu izdali plačilni nalog.

Okoli  11.  ure  je na Šmartinski cesti v Ljubljani prišlo do prometne nesreče v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in kolesarka. Kolesarka je zaradi nepravilne  stani vožnje trčila v osebno vozilo in se pri tem lahko telesno poškodovala. Policisti so ji  izdali plačilni nalog.

Nekaj  po  11.  uri  je  na primorski avtocesti med priključkoma Vrhnika in Logatec  prišlo  do  prometne  nesreče, v kateri sta bila udeležena voznika osebnega   in   tovornega  vozila.  Voznik osebnega vozila je zaradi okvare vozila  obstal  na  pasu  za  počasna  vozila v smeri primorske. Za njim je pripeljal   voznik  tovornega  vozila  in  zaradi  vožnje  z  neprilagojeno hitrostjo  trčil  v  zadnji del ustavljenega vozila. V vozilu je bila lažje poškodovana  potnica.  Promet  proti  Primorski  je  bil  zaradi  ogleda in odpravljanja  posledic  prometne  nesreče oviran do 12.30. Povzročitelju so policisti izdali plačilni nalog.

Policisti  Policijske  postaje  Ljubljana  Bežigrad  so  bili  obveščeni  o prometni  nesreči,  ki  se je zgodila v soboto 20. 7. 2019 okoli 17. ure na makadamskem parkirišču v Tomačevem (v bližini igrišč in piknik prostorov ob reki  Savi).  V  nesreči  sta  bila  udeležena  kolesar in voznik neznanega osebnega  vozila  sive  barve.   V  nesreči  se  je  kolesar  lahko telesno poškodoval.

Zaradi  razjasnitve  okoliščin  prometne nesreče naprošamo vse, ki bi imeli informacije  o  nesreči,  da  to  sporočijo na Policijsko postajo Ljubljana Bežigrad  na  številko  01/ 589 6000 ali pokličejo interventno številko 113 ali  anonimno  telefonsko številko Policije 080 – 1200. Prav tako naprošamo voznika  vozila,  ki  je bil udeležen v prometni nesreči, da pokliče na eno izmed  omenjenih  številk  ali  se  zglasi  na Policijski postaji Ljubljana Bežigrad (oz. najbližji policijski postaji).

Zadnje novice

Sorodne vsebine