17 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

Policisti policijske postaje Šentilj iščejo lastnika izgubljene torbice

Policisti PP Šentilj so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je prodajalka ene od prodajaln v Sladkem vrhu že v poletnih mesecih leta 2017, v prodajalni našla izgubljeno oz. tam pozabljeno žensko torbico v kateri je bila denarnica z denarjem.

Lastnik trgovine oz. podjetje v katerem je prodajalka zaposlena ni storilo ničesar za ugotovitev upravičenca oz. za izsleditev osebe, ki je torbico z vsebino izgubila, in si je najden denar nakazalo na svoj TRR. Podjetje si je na ta način protipravno prilastilo tuje premične stvari, zaradi česar obstajajo razlogi za sum, da je bilo storjeno kaznivo dejanje zatajitev po petem odstavku 208 člena Kazenskega zakonika (KZ-1).

Policisti PP Šentilj zato pozivajo: “V kolikor ste v poletnih mesecih leta 2017 izgubili oz. pozabili torbico z vsebino v prostorih kakšne prodajalne v Sladkem vrhu, vas prosimo, da se zglasite na Policijski postaji Šentilj, Maistrtova ulica 7, Šentilj v Slovenskih goricah, oziroma pokličete na telefonsko številko 02/650 08 50 ali nas o tem obvestite na elektronski naslov [email protected]

Zadnje novice

Sorodne vsebine