13.6 C
Ljubljana
torek, 20 aprila, 2021

Policisti našli ukradeni avtodom, vlomilci pa poleg orodja ukradli tudi avtomobil

V noči na 25. 11. je na mejni prehod Slovenska vas, na izstop iz Slovenije, pripeljal voznik avtodoma turških registrskih oznak. Policisti so opravili mejno   kontrolo   in pregled vozila. Med preverjanjem v schengenskem informacijskem sistemu so ugotovili, da je bil avtodom septembra 2019 ukraden v Turčiji. Fiat ducato so zasegli in o ugotovitvah seznanili pristojno državno tožilstvo.

 

V  okolici  Kočevja  je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil  daljnogled  in ostale predmete. Lastnika je oškodoval za okoli 100 evrov. Na  območju  Bežigrada  je bilo vlomljeno v stanovanje, od koder je neznani storilec odtujil nakit. Lastnika je oškodoval za okoli 2.500 evrov. V  Šiški je bilo vlomljeno v skladiščne prostore podjetja, od koder je bilo odtujeno  vozilo znamke citroen berlingo, visokotlačni čistilec in različno ročno orodje. Nastalo je za več tisoč evrov škode. V Mostah je bilo vlomljeno v skladiščne prostore podjetja, od koder je bilo odtujeno različno ročno orodje. Nastalo je za nekaj tisoč evrov škode.

V naselju Podvinje na območju Brežic je med 16. in 18. uro nekdo izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi pritlično okno vlomil v stanovanjsko hišo. Pregledal je prostore in našel ter odtujil zlat nakit. Škode je za okoli 5000 evrov.

V   Svetem Duhu pri Škofji Loki je bilo včeraj popoldan vlomljeno v stanovanjsko   hišo in odtujen manjši znesek denarja. V Cerkljah na Gorenjskem je neznani storilec z vozila odtujil pnevmatike na platiščih.

V Kopru pa je nekdo s parkiranega skuterja ukradel vse štiri smerokaze.

Zadnje novice

Sorodne vsebine