8.7 C
Ljubljana
petek, 7 maja, 2021

Policisti iz Krškega prijeli tatu, ki je najprej kradel v trgovini, nato pa sunil še registrske tablice in se odpeljal, seveda brez vozniškega dovoljenja

Včeraj nekaj po 14. uri so bili policisti obveščeni, da naj bi na Drnovem neznanec s parkiranega vozila ukradel registrsko tablico, jo namestil na svoje vozilo in se odpeljal.

 

OKC je o tem obvestil policiste, ki so v Leskovcu avtomobil fiat marea izsledili in ga ustavljali s svetlobnimi in zvočnimi signali. Voznik znakov policistov ni upošteval, s pospešeno hitrostjo je nadaljeval z vožnjo, ko je z vozila odpadla prednja pnevmatika pa je ustavil in poskušal peš pobegniti. Policisti PP Krško so pobeglega voznika prijeli in ga obvladali.

Med postopkom so potrdili, da je 32-letni voznik iz Ljubljane ukradel registrsko tablico in jo namestil na svoje vozilo, v avtomobilu pa je prevažal tudi več artiklov, za katere so ugotovili, da jih je ukradel v prodajalni v Brežicah. Ukradene tablice in ukradene artikle v vrednosti nekaj manj kot 400 evrov so vrnili oškodovancem.

32-letnemu kršitelju, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, so avtomobil zasegli, po zaključeni preiskavi pa ga bodo ovadili na pristojno tožilstvo.

Zadnje novice

Sorodne vsebine