25.2 C
Ljubljana
nedelja, 20 junija, 2021

Policisti iščejo voznika in morebitne priče dveh nesreč v Ljubljani

Policisti Postaje prometne policije Ljubljana so včeraj okoli 17.30 v Ljubljani na Celovški cesti obravnavali prometno nesrečo, v kateri sta bila udeležena neznani voznik osebnega vozila in kolesar.

Neznani voznik osebnega avtomobila znamke Citroen C5 srebrne barve je vozil po Celovški cesti iz smeri ulice Na Jami v smeri centra ter zavijal desno na uvoz k stanovanjski stavbi na Celovški cesti 83, kolesar pa je vozil v isti smeri po kolesarski stezi.

Po trčenju je voznik osebnega avtomobila ustavil vozilo ter ponudil pomoč kolesarju, ki jo je odklonil, nakar sta oba kraj zapustila.

Policisti naprošajo vse, ki bi kar koli vedeli o prometni nesreči, še posebej pa o omenjenem vozniku, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali Postajo prometne policije Ljubljana (tel: 01 583 88 20), ali pa pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Prav tako iščejo priče druge prometne nesreče, ki se je zgodila danes okoli 12.40 v križišču Topniške in Vojkove ceste; šlo je za prometno nesrečo s poškodbami.

V nesreči sta bili udeleženi vozili znamke BMW 525, črne barve, karavan izvedbe, in Peugeot 206, temno sive barve. Vozilo BMW 525 je vozilo po Topniški ulici iz smeri Linhartove ceste proti Dunajski cesti. Vozilo Peugeot 206 pa je vozilo po Vojkovi cesti iz smeri Kranjčeve ulice proti Linhartovi cesti.

Ker okoliščine nesreče še niso razjasnjene, policija naproša vse morebitne očividce, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali Policijsko postajo Ljubljana Bežigrad (01 589 60 15), ali pa pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Zadnje novice

Sorodne vsebine