22.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 2 avgusta, 2021

Policisti domnevnemu vlomilcu preiskali stanovanje – uganete, kaj so našli?

Policisti PP Maribor II so v ponedeljek  po odredbi Okrožnega sodišča v Mariboru zaradi suma storitve kaznivega dejanja velike tatvine (vlom v avtomobil) opravili hišno preiskavo pri osumljencu, doma na območju PP Maribor II. Njihovi sumi so se potrdili, zaradi česar bodo osumljenca kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu.

Med hišno preiskavo stanovanja so policisti namreč našli in zasegli predmete, ki izvirajo iz opisanega kaznivega dejanja in sicer črno moško usnjeno torbico ter odtujen denar oz. gotovino.

Zraven tega so policisti pri preiskavi stanovanja našli in zasegli še 11 zavitkov alu folije, v katerih je bil bel prah, za katerega sumijo, da je prepovedana droga kokain, in digitalno tehnico, na kateri se je prav tako nahajal bel prah.

Policisti so oboje poslali v analizo. V kolikor se bo potrdilo, da je zaseženi prah prepovedana droga, ga bodo policisti ovadili še zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog.

Zadnje novice

Sorodne vsebine