17 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

Policist na območju Šentilja igral “Dominica Torreta” iz znane filmske franšize Hitri in drzni

Na uredništvo Nova24TV se je obrnil anonimen vir, ki nam je posredoval slike umazanega in razbitega policijskega vozila na območju Šentilja. Sam anonimen vir jim je v svoji zgodbi namigoval, da bi naj bil omenjeni policist pod vplivom alkohola in bi naj sodeloval v policijskem pregonu. S Policijske uprave Maribor so mediju zanikali omenjeno zgodbo. “V petek, 6. 12. 2019, okoli 16. ure, je policist PP Šentilj v Vosku vozil službeno vozilo Policije, ob tem pa je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v travnato nabrežino. Policistu, ki je vozil službeno vozilo, smo izdali plačilni nalog. Alkotest je pokazal vrednost 0,00,” so jim sporočili iz PU Maribor.

Policist na območju Šentilja se je po poročanju PU Maribor igral v svojem vozilu “Dominica Torreta” iz znane filmske franšize Hitri in drzni. Anonimni vir jim je poslal slike razbitega policijskega vozila na območju Šentilja. Ne glede na to, da jim je vir namigoval na pijanost omenjenega policista, so novinarjem Nova24TV s PU Maribor zanikali omenjeno informacijo. Hitrost ubija, nam s televizijskih ekranov sporoča znana reklama zaradi prekomerne hitrosti.

V uredništvo Nova24TV so dobili sledeče sporočilo: “V petek, 6. 12. 2019, okoli 16. ure, je policist PP Šentilj v Vosku vozil službeno vozilo Policije, ob tem pa je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v travnato nabrežino. Službeno vozilo se je nato prevrnilo na streho, policist in policistka, ki sta bila v vozilu, pa sta se ob tem lažje telesno poškodovala. Oba so z reševalnim vozilom prepeljali v UKC Maribor. Policistu, ki je vozil službeno vozilo smo izdali plačilni nalog. Alkotest je pokazal vrednost 0,00,” so novinarjem Nova24TV podali uradno sporočilo iz PU Maribor.

Policist iz Šentilja je zopet naredil slabo reklamo svojim kolegom v modrih uniformah. Zaradi neprilagojene hitrosti je povzročil nesrečo in skupaj s svojo policijsko kolegico moral iti na celjenje poškodb v mariborski UKC Maribor. (Foto: Bralec Nove24tv.si)

Policist iz Šentilja je zopet naredil slabo reklamo svojim kolegom v modrih uniformah. Zaradi neprilagojene hitrosti je povzročil nesrečo in skupaj s svojo policijsko kolegico moral iti na celjenje poškodb v mariborski UKC Maribor. (Foto: Bralec Nove24tv.si)

“Na delovnem mestu vsi malo preveč pijani, samo jaz pridna,” je vožnjo s policijsko marico komentirala mladoletnica v razigrani in sproščeni vožnji s opitimi kranjskimi policisti

Ne glede na vse, so tudi policisti samo ljudje. Vendar kot predstavniki varuha zakona vsakemu izmed državljanov v Sloveniji bi morali predstavljati zgled v vseh segmentih družbe in spoštovanja zakonov. Spomnimo se samo, kako so kranjski policisti lansko leto popivali ter vozilo policijske marice prepustili mladoletnici, ki je v slogu svojega aktualnega trendovskega najstniškega življenja neumno dogodivščino možev postave delila na svojih socialnih omrežjih.

Zadnje novice

Sorodne vsebine