31.9 C
Ljubljana
nedelja, 14 julija, 2024

Policijska uprava Kranj, pregled dogodkov

Piše: C. R.

V naselju Godešič je na cesti vzpostavljeno delovišče, ki se bo še širilo. Predvsem v času jutranje in popoldanske konice zato prihaja do zastojev. Kot ugotavljajo škofjeloški policisti, je to tudi zaradi neuporabe obvozov preko Kranja in stare ceste Medvode – Sora – Škofja Loka. Na tem območju je tudi povečano število tovornih vozil izvajalcev del. Dotok vozil je velik, zastoje je mogoče pričakovati še vsaj dober mesec.

V Tržiču so policisti včeraj obravnavali padec osebe preko ograje in telesne poškodbe. Tuja krivda je izključena.

Divjad je bila minuli dan povožena na cestah: Podkoren, Šenčur – Brnik, Gozd Martuljek, Dovje, Soteska med Bledom in Bohinjem, glavna cesta v Kranjski Gori. Tovrstnih trčenj je veliko. Pozivamo k večji previdnosti na območjih, kjer se zadržuje divjad. Na to so vozniki opozorjeni s silhuetami, prometnimi znaki, ponekod so na obcestnih stebričkih tudi modri odsevniki itd. Divjad nesreče ne more preprečiti, voznik to možnost velikokrat ima, potrebna pa sta zbranost in zavedanje.

Na Gubčevi ulici v Kranju je neznani storilec včeraj med 12:30 in 13:30 uro odtujil zaklenjeno žensko mestno kolo bele barve z zelenimi črtami.

Vir: Policijska uprava Kranj

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine