6.7 C
Ljubljana
četrtek, 6 maja, 2021

Policija še ne more potrditi, ali je šlo pri padcu z balkona v Kopru za umor

Potem ko so v nedeljo pred stanovanjskim blokom v Kopru našli žensko in moško truplo, so s Policijske uprave (PU) Koper danes sporočili, da trenutno ne morejo potrditi navedb v medijih, da je bilo storjeno kaznivo dejanje umora, saj preiskovalne aktivnosti še potekajo, vključno z obdukcijo.

Več bo verjetno znano po današnji izjavi za javnost PU Koper, ki je napovedana ob 12. uri.

Koprska policija je v nedeljo obvestilu občanke pred blokom na Cesti na Markovec našla trupli 49-letne Koprčanke in njenega 51-letnega zunajzakonskega partnerja, sicer hrvaškega državljana.

Policisti in kriminalisti so opravili ogled kraja dejanja in na kraju zbrali potrebna obvestila, preiskovalna sodnica pa je odredila sodno obdukcijo obeh trupel. Danes nadaljujejo zbiranje obvestil in druge aktivnosti za razjasnitev vseh okoliščin.

O smrti državljana Hrvaške so v nedeljo obvestili hrvaško diplomatsko-konzularno predstavništvo v Sloveniji, so danes še sporočili s PU Koper.

Po navedbah Primorskih novic so sosedje pred dogodkom iz stanovanja, kjer je živela 49-letna ženska, slišali prepir in kričanje. Kot so dodali, naj bi po nekaterih domnevah moški po prepiru v globino z devetega nadstropja porinil žensko, nato pa je skočil še sam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine