8.2 C
Ljubljana
sreda, 14 aprila, 2021

Policija prosi za pomoč morebitne očividce petkove tragične nesreče pri Poljanah pri Mirni Peči

Policija poziva morebitne očividce petkove tragične prometne nesreče pri naselju Poljane pri Mirni Peči, da informacije posredujejo policistom. Z ogledom kraja nesreče so policisti ugotovili, da je do čelnega trka prišlo na voznem pasu 38-letnega voznika, ki je peljal proti Novemu mestu, so sporočili s Policijske uprave (PU) Novo mesto.

V petkovi popoldanski nesreči na nekdanji hitri cesti med Trebnjim in Novim mestom, v kateri sta poleg obeh voznikov vozil umrla tudi otroka v vozilu 38-letnega moškega, je prišlo do čelnega trčenja. Pri tem je vozilo 38-letnika zaradi silovitosti trka zgorelo, na kraju nesreče pa je umrla tudi 56-letna voznica drugega vozila.

Policisti okoliščine nesreče še ugotavljajo, v delo so se vključili izvedenci, ki bodo skupaj s prometnimi policisti podrobneje preučili sledove na kraju in na obeh vozilih, so pojasnili na PU Novo mesto.

Zaradi razjasnitve vseh okoliščin nesreče pa policisti pozivajo k sodelovanju morebitne očividce, ki so videli prometno nesrečo ali opazili vožnjo katerega od omenjenih avtomobilov na tem odseku ceste okoli 15. ure. Gre za temno siv Renault Megane z ljubljansko registracijo, ki je peljal v smeri proti Novemu mestu, in svetlo sivo Škodo Roomster z novomeškimi registrskimi oznakami.

Kakršenkoli podatek, ki bi lahko pojasnil vzroke in okoliščine dogodka, lahko očividci sporočijo na telefonsko številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Zadnje novice

Sorodne vsebine