13 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

Policija išče očividce nesreče na primorski avtocesti pri Brezovici

Ljubljanski prometni policisti obravnavajo prometno nesrečo s smrtnim izidom, ki se je zgodila v petek okoli 21.30 na avtocesti proti kraju Brezovica v smeri Ljubljane, v kateri je ena oseba umrla. V nesreči je bilo udeleženo rdeče vozilo znamke VW caddy, ki je zapeljalo s ceste v obcestni jarek.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policija prosi vse, ki bi imeli kakršne koli informacije o prometni nesreči, da pokličejo na interventno številko 113 ali postajo prometne policije Ljubljana na telefonsko številko 01 583 88 20, ali pa na anonimni telefon 080 1200.

V petek ob 21.34 se je na primorski avtocesti pri naselju Brezovica zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 61-letni voznik avtomobila, so v soboto sporočili z Generalne policijske uprave.

61-letnik je vozil iz smeri Brezovice proti razcepu Kozarje v smeri Ljubljane. Pri tem je zapeljal levo in trčil v kovinsko varnostno ograjo, nakar je zapeljal desno, na travnat nasip izven vozišča, kjer je trčil v betonski jašek. Voznik se je v nesreči tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl.

Zadnje novice

Sorodne vsebine