-2 C
Ljubljana
četrtek, 15 aprila, 2021

Podlo! Koronaidoiti iz Fužin, ki so namerno kršili uredbo o zbiranju ter omejitvi gibanja po 21. uri, policiste obmetavali z različnimi predmeti! Je bil na delu Zlatko?

Včeraj, okoli 21.30 je policist Policijske postaje Ljubljana Moste ob kontroli območja Fužin zaznal, da se na Preglovem trgu zbira večja skupina oseb.

 

Zaradi varne izvedbe postopka (na kraju je bilo namreč več oseb), je operativno komunikacijski center zaprosil za pomoč dodatnih patrulj. V tem času je nekaj posameznikov v policijsko vozilo pričelo metati predmete, zaradi česar se je policist zaradi varnosti umaknil. Policist pri tem ni bil poškodovan, prav tako ni bilo poškodovano vozilo. Osebe so se po tem dogodku pred prihodom ostalih policijskih patrulj razbežale in njihova identiteta na kraju ni bila ugotovljena.

Policisti o dogodku zbirajo obvestila. V primeru podanih elementov kaznivega dejanja bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno okrožno državno tožilstvo ali izvedli ustrezne prekrškovne postopke.

Glede na to, da se je dogodek zgodil v Fužinah in da na tistem območju živi (ali je pa vsaj nekdaj živel) tudi razvpiti Zlatan Čordić, se postavlja vprašanje, ali je bil v dogodek vpleten tudi on ali pa so bili na delu njegovi privrženci…

Poročilo o tem, kaj se je dogajalo, ter video si lahko ogledate TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine