18.4 C
Ljubljana
sobota, 24 julija, 2021

Pod vplivom alkohola in še s prekratko varnostno razdaljo – poglejte, kaj je naredil na avtocesti

Včeraj,  okoli  15.  ure se je na ljubljanski obvoznici pri razcepu Malence zgodila  prometna  nesreča, v sta bila udeležena voznika osebnega vozila in kombija.  

 

Do  prometne  nesreče  je prišlo, ker je voznik  osebnega vozila zaradi prekratke  varnostne razdalje trčil v kombi pred seboj. V nesreči ni bil nihče poškodovan. V postopku so policisti ugotovili, da je povzročitelj vozil  pod  vplivom  alkohola,  saj  je preizkus alkoholiziranosti pri njem pokazal  0.93  mg/l  alkohola  v  izdihanem  zraku. Policisti zoper voznika vodijo  predkazenski postopek zaradi suma kaznivega dejanja nevarne vožnje.

O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno tožilstvo.

Včeraj,  okoli  11.  ure  se  je  v  Beričevem  na cesti Ljubljana – Litija zgodila  prometna  nesreča, v kateri so bili udeleženi vozniki treh osebnih vozil.  Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznica, ki je vozila v smeri Litije  zaradi  neprilagojene hitrosti trčila v vozilo voznice pred njo, ki je  stalo  pred križiščem. Slednje vozilo je nato odbilo na nasprotno stran ceste,  kjer  je  vanj  trčilo še vozilo voznika, ki je pripeljal nasproti.
Pri  tem  sta  bili  lažje  poškodovana  tako povzročiteljica kot udeležena voznica. Policisti so povzročiteljici izdali plačilni nalog.

Včeraj,  okoli  16.30.  ure  se  je  na  Tržaški  cesti v Ljubljani zgodila prometna  nesreča,  v  kateri  sta bila udeležena voznik osebnega vozila in peška.  Do  prometne nesreče je prišlo, ker voznik odvzel prednost peški na prehodu  za pešce. Pri tem se je peška lažje telesno poškodovala. Policisti so povzročitelju izdali plačilni nalog.

Zadnje novice

Sorodne vsebine