26.1 C
Ljubljana
sreda, 19 junija, 2024

Pod pretvezo kabelskih operaterjev izvedla drzno tatvino

Piše: C. R.

V okolici Grosuplja je bilo vlomljeno v počitniško hišo od koder je neznani storilec odtujil televizijski sprejemnik. Lastnika je oškodoval za okoli 200 evrov.

V Kočevju je neznani storilec vlomil v več kleti in iz ene odtujil udarno kladivo znamke Hilti. Lastnike je oškodoval za skupno okoli 400 evrov.

Na Brnčičevi cesti v Ljubljani so neznanci vlomili v skladiščne prostore podjetja od koder so odtujili električne vodnike. Podjetje je oškodovano za okoli 3.500 evrov.

V okolici Grosuplja je bilo vlomljeno v gradbena kontejnerja od koder so odtujili električne vodnike in druge predmete. Povzročili so za nekaj tisoč evrov škode.

Na Verovškovi cesti v Ljubljani so neznanci vlomili v skladiščne prostore podjetja od koder so odtujili električne vodnike. Povzročili so za nekaj tisoč evrov škode.

V Cerkljah na Gorenjskem in na Planini v Kranju so bile iz treh vozil odtujene registrske tablice.

V Kranju je bila včeraj prijavljena tatvina vozila, ki je bilo zvečer najdeno blizu kraja odtujitve. Okoliščine policisti še preverjajo.

V Podbrezjah so policisti obravnavali povzročitev škode na osebnem avtomobilu.

V Radovljici je bil unovčen neveljaven bankovec za 100 eurov – na njem je bil napis da bankovec ni veljaven; v drugem primeru pa je bil unovčen ponarejen bankovec za 20 eurov.

V okolici Sežane so policisti obravnavali drzno tatvino, ki sta jo že v petek 22. 4. 2022 okrog 11. ure izvršila dva neznana moška. Moška sta se oškodovanki predstavila kot delavca, ki preverjata delovanje kabelskega omrežja. Eden od moških je 68-letno lastnico zamotil s pogovorom, drugi pa je po notranjosti pregledoval prostore z izgovorom, da pregleduje možnost namestitve kabla, pri tem pa ukradel zlatnino v skupni vrednosti 11.000 eur in 350 eur. Oškodovanka je tatvino ugotovila šele v torek 26. 4. 2022 in zadevo prijavila policiji.

Vir: Policija

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine