15.2 C
Ljubljana
torek, 20 aprila, 2021

Po popivanju v karanteni obležal hudo poškodovan na stopnicah

V UKC Maribor so reševalci v nedeljo pripeljali hudo poškodovanega 54-letnika, ki je dan prej popival v stanovanjski hiši v okolici Lenarta, kjer mu je bila odrejena karantena. Policisti še preverjajo vse okoliščine dogodka, dosedanje ugotovitve pa kažejo, da je moški res sam padel po stopnicah in se poškodoval.

Policisti so po navedbah mariborske policijske uprave ugotovili, da je navedeni 54-letnik zaradi opitosti padel po stopnicah in se hudo telesno poškodoval. Že ponoči ga je na stopnicah našel njegov 33-letni sostanovalec, ki je na istem naslovu prav tako v karanteni. Prepričan je bil, da je starejši sostanovalec tam obležal zaradi opitosti, zato ga je pustil ležati.

Okoli 11. ure je mlajši sostanovalec ugotovil, da navedeni še vedno leži na stopnicah. Ko ga je poskusil prebuditi, je ugotovil, da je poškodovan po glavi in neodziven, zato je poklical reševalce. Ti so ga odpeljali v Univerzitetni klinični center (UKC) Maribor.

Po zaključku kriminalistične preiskave bodo policisti pristojnemu okrožnemu državnemu tožilstvu posredovali ugotovitve v skladu z določili zakona o kazenskem postopku, so danes sporočili z mariborske policijske uprave.

Zadnje novice

Sorodne vsebine