18.4 C
Ljubljana
četrtek, 28 septembra, 2023

Pijani mopedist se je huje poškodoval

Voznik kolesa z motorjem je včeraj, okrog 14.50, na območju PP Podlehnik, trčil v odbojno ograjo in padel, ter se pri tem huje poškodoval. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,75 mg/l. 66-letniku je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, zoper njega sledi še obdolžilni predlog.

 

Včeraj okrog 11.40 so bili policisti obveščeni o požaru stanovanjske hiše v okolici Slovenske Bistrice. Tuja krivda je zaenkrat izključena. Po nestrokovni oceni je nastala materialna škoda v višini približno 45 tisoč evrov

Na PP Maribor I so 3. novembra lani, zaradi suma, da izvira iz kaznivega dejanja, zasegli žensko turno kolo neznane znamke in modela, z oznako okvirja 710307, svetlo rdeče barve, z belimi pikami.

Kolo je bilo odtujeno 21. oktobra lani, v bližini železniške postaje, na Partizanski cesti v Mariboru. Ker kolo ni evidentirano kot odtujeno, lastnika prosijo, da se oglasi na Policijski postaji Maribor I, oziroma pokliče na telefonsko številko 02/2208630.

Mariborska policijska uprava tudi obvešča, da je neznanec vlomil v poslovni objekt na Studencih, kjer je odtujil gotovino in po nestrokovni oceni povzročil materialno škodo v višini približno štiri tisoč evrov.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine