30.1 C
Ljubljana
sreda, 17 julija, 2024

Pijan za volanom, kljub prepovedi je nadaljeval vožnjo

 
 
Piše: C. R.
 
Kranjska policijska uprava poroča o primerih, ko je zaradi maliganov prišlo do nesreče, pa tudi o pobegih s kraja nesreče. 
 
Na  območju  Kranja  je padel voznik kros motorja in se telesno poškodoval. Alkotest  mu  je  pokazal  0,63  mg/l.  O  okoliščinah policisti še zbirajo obvestila  in  vodijo  postopek.
Kranjski  policisti so obravnavali še dve prometni  nesreči  z  materialno škodo. Do obeh je po prvih podatkih prišlo zaradi izsiljevanja prednosti. Povzročiteljema sledi prekrškovni postopek.
 
Blejski  policisti  so  na  območju  Bohinja obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Opravili so ogled in z zbranimi obvestili izsledili voznico, ki je zaradi  neprilagojene  hitrosti  v ovinku izgubila oblast nad vozilom, se z njim prevrnila na streho in trčila v drog javne razsvetljave. Za njo vodijo prekrškovni postopek.
Škofjeloški  policisti  so  danes  ponoči  ustavili  voznika, ki je bil pod vplivom  alkohola (0,45 mg/l). Začasno so mu odvzeli vozniško dovoljenje in prepovedali  nadaljnjo vožnjo. Voznik prepovedi ni spoštoval in je z vožnjo nadaljeval, zato so mu vozilo zasegli in vodijo prekrškovni postopek.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine