10 C
Ljubljana
nedelja, 18 aprila, 2021

Pijan vozil traktor

Včeraj, nekaj pred 16. uro je na Parmovi ulici v Ljubljani prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in kolesarka. Nesrečo je povzročila kolesarka, ki je iz kolesarske steze zavila na vozišče v trenutku, ko je po njem pravilno pripeljal voznik osebnega vozila in trčil v njo. V nesreči se je kolesarka lažje poškodovala, izdan ji je bil plačilni nalog.

 

Včeraj, nekaj pred 19. uro je na Šmartinski cesti v Ljubljani voznica osebnega vozila izsilila prednost preški na prehodu za pešce in trčila v njo. Peška se je v nesreči lažje poškodovala in je bila s kraja odpeljana z reševalnim vozilom. V postopku je bilo ugotovljeno, da je voznica vozila v času, ko ji je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje, zato ji je bilo zaseženo osebno vozilo. Voznici je bil izdan plačilni nalog, prav tako pa bo podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Včeraj, okoli 22.30 nas je občan obvestil, da je na območju Viča voznik z osebnim vozilom na parkirišču trčil v dve parkirani vozili in odpeljal naprej. Policisti so vozilo ustavili v neposredni bližini in ugotovili, da je voznik zaradi nepravilnega premika z vozilom in vožnje pod vplivom alkohola (1,02 mg/l) trčil v dve vozili na parkirišču. V nesreči se ni nihče poškodoval, povzročitelju je bil izdan plačilni nalog. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa bo zoper njega podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Včeraj, okoli 18.30 so ribniški policisti na glavni cesti skozi Ribnico kontrolirali voznika traktorja in ugotovili, da je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Poleg tega je vozil še pod vplivom krepke količine alkohola (1,14 mg/l). Traktoristu so vozilo zasegli, zoper njega pa bodo podali obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine