23.9 C
Ljubljana
sreda, 23 junija, 2021

Pijan vozil tovornjak in povozil kolesarja

Včeraj okoli 18. ure so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v Gradišču v okolici Grosuplja. Po do sedaj zbranih obvestilih in ogleda kraja nesreče je znano, da je voznik tovornega vozila zaradi vožnje po sredini prometnega pasu, trčil v nasproti vozečega kolesarja. Kolesar je po nesreči obležal na vozišču in je bil odpeljan z reševalnim vozilom.

 

Voznik tovornega vozila je bil preizkušen z alkotestom, ki je bil pozitiven (0.71 mg/l). Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma storitve kaznivega dejanja Po podatkih policije je kolesar utrpel hude telesne poškodbe. Lokalna cesta je bila zaradi prometne nesreče zaprta približno med 18.00 in 21.20 uro.

Včeraj okoli 11.20 ure je na Einspilerjevi ulici v Ljubljani prišlo do prometne nesreče, ker je voznica osebnega vozila v križišču odvzela prednost drugi voznici osebnega vozila. Pri tem je povzročiteljica zadobila lahke telesne poškodbe. Obe voznici sta bili preizkušeni z alkotestom, ki pa je bil negativen. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog

Zadnje novice

Sorodne vsebine