5 C
Ljubljana
četrtek, 6 maja, 2021

Pešcu je vzel prednost

Piše: C. R.

Včeraj, okoli 16. ure se je na Celovški cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena kolesar in pešec, ki je ob trčenju padel in se huje telesno poškodoval. Policisti o nesreči še zbirajo obvestila. O vseh ugotovitvah pa bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.  

Ob 17.30 se je na ulici ob dolenjski železnici v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega vozila in otrok na posebnem prevoznem sredstvu. Do prometne nesreče je prišlo,  ker je voznica ob vključevanju v promet odvzela prednost otroku, ki se je pri tem lažje telesno poškodoval. Policisti so povzročiteljici izdali plačilni nalog.

Okoli 6. ure se je na ulici Ob Ljubljanici v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega vozila in peška. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznica odvzela prednost peški na prehodu za pešce. Pri tem se je peška lažje telesno poškodovala.
Policisti so povzročiteljici izdali plačilni nalog.

Ob 12. uri se je na Kotnikovi ulici v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen kolesar, ki je zaradi nepravilne vožnje padel in se lažje telesno poškodoval. Policisti so mu izdali plačilni nalog.

Vir: Policijska uprava Ljubljana 

Zadnje novice

Sorodne vsebine