7.7 C
Ljubljana
četrtek, 22 aprila, 2021

Pes ugriznil moškega

V Piranu je nekdo s parkiranega vozila ukradel vse štiri pnevmatike z alu platišči, pri tem pa še poškodoval vozilo. Lastnik ima škode za približno 4500 evrov.

 

Dopoldan smo sprejeli prijavo, da je pes ugriznil moškega. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je bil zavarovalniški agent v eni od hiš na Razdrtem. V hiši je bil pes pasme argentinska doga, last domačina, ki je 59-letnega moškega iz Ilirske Bistrice ugriznil v levo ramo in ličnico.
Oškodovanec je iskal zdravniško pomoč na urgenci. Po preverjanju je bilo ugotovljeno, da je pes že napadel človeka, zato bo zoper 39-letnega lastnika psa uveden hitri postopek po Zakonu o zaščiti živali.

Popoldan je na Dolinski v Kopru padla ženska s kolesom. Policisti so ugotovili, da je padla 63-letna ženska, kateri je alkotest pokazal 0,23.
Pri padcu se je lažje poškodovala, sledi ji plačilni nalog.

Ob 19. uri so v Kopru zasegli osebni avto, ki ga je brez veljavnega vozniškega dovoljenja vozil 41-letni voznik. V Postojni pa so danes zjutraj zasegli osebni avto 24-letniku, ki prav tako nima vozniškega dovoljenja.
Obema sledi obdolžilni predlog.

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine