14.3 C
Ljubljana
sobota, 10 junija, 2023

Pazite se drznih tatov, tokrat udarili v Radovljici

Piše: C. R. 

Priložnost dela tatu in tudi zaostrene gospodarske ter socialne razmere ustvarjajo vse več nepridipravov, ki hočejo tudi zgrda priti do denarja. Pri tem se poslužujejo tudi prevar in nadlegovanja starejših ljudi.

Včeraj dopoldne sta neznanca, moški in ženska, kar brez trkanja ali zvonjenja vstopila v stanovanjsko hišo in presenetila 82-letnega stanovalca. Seveda sta mu natvezila, da zbirata denar za otrokovo operacijo. Moški se jima je namenil dati nekaj sto evrov, takrat pa sta izkoristila njegovo nepazljivost in mu pobrala več tisoč evrov ter odšla neznano kam. Policisti o neznanima storilcema zbirajo obvestila, vodijo predkazenski postopek in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

V istem kraju so včeraj zvečer obravnavali tudi vlom v parkirani avtomobil, pri čemer je neznani zlikovec vozilo tudi krepko poškodoval, saj je krepko navrl sopotnikova vrata. Očitno ga je zamikala torbica, ki jo je neprevidna lastnica pustila v avtu vsem na očeh, in jo je tudi dobil v roke in odnesel. Škoda je velika, tudi na avtomobilu.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine