16 C
Ljubljana
sreda, 12 maja, 2021

Pazite, kradejo kot srake

Policisti so na območju PU ljubljana obravnavali 9 vlomov. V okolici Ribnice je neznani storilec vlomil v hišo, pregledal prostore iz katerih pa ni ničesar odtujil. Na Resljevi ulici je neznani storilec vlomil v stanovanje, od koder je odtujil več kosov nakita. Lastnika je oškodval za okoli 2300 evrov.

 

Na Viču je bilo vlomljeno v kiosk, od koder je neznani storilec odtujil nekaj alkoholnih pijač in hrane. Lastnika je oškodoval za okoli 1500 evrov.

Neznani storilec je v Medvodah vlomil v stanovanje, od koder je odtujil denar. Lastnika je oškodoval za 500 evrov. 

 okolici Domžal je neznani storilec vlomil v hišo, iz katere je odtujil več kosov orodja. Lastnika je oškodoval za okoli 1000 evrov.

Na Valvasorjevi ulici v Ljubljani je neznani storilec iz stanovanja odtujil več kosov nakita in lastnika oškodoval za okoli 5500 evrov.

Na Kvedrovi ulici v Ljubljani je neznani storilec vlomil v klet in odtujil več kosov orodja.Lastnikaje oškodval za okoli 700 evrov.

Včeraj dopoldan so policisti obravnavali vlom v ograjeno skladišče podjetja v Grosuplju, od koder sta bila odtujena dva zabojnika odpadnih surovin.

Na Dunajski cesti je neznani storilec vlomil v gostinski lokal, od koder je odtujil tri mobilne aparate. Povzročil je za okoli 1000 evrov materialne škode.

Zadnje novice

Sorodne vsebine