1.5 C
Ljubljana
petek, 19 aprila, 2024

Padel okoli tri metre v globino in zaradi poškodb umrl na kraju nesreče

Piše: C. R.

Policisti so včeraj obravnavali prijavi kršitve prepovedi približevanja preko telefona. Uveden bo prekrškovni postopek. Prepoved približevanja določenemu kraju oziroma osebi vsakič zajema tudi prepoved nadlegovanja po komunikacijskih sredstvih, na kar kršitelja policisti posebej opozorijo. Z globo od 300 do 800 eurov se kaznuje za prekršek kršitelj, ki ne upošteva odredbe prepovedi približevanja ali v času odrejenega ukrepa nadleguje oškodovanca po komunikacijskih sredstvih.

V Lahovčah so policisti včeraj preverjali prijavo o sumljivem moškem, ki se je zvečer zadrževal v naselju. Moški ni bil izsleden, varnostnih dogodkov policisti tam včeraj niso obravnavali, še naprej pa policija prosi za tovrstne informacije, ker so lahko povezane s kaznivimi dejanji.

Kranjski policisti so včeraj obravnavali nesreči pri delu. Delavec je padel na strehi in se po podatkih policije lažje poškodoval. Tuja krivda je izključena.

Divjad je bila povožena na Brniški cesti na glavni cesti Mojstrana – Dovje in Spodnji Sorici.

Ob 12.45 nas je obvestil 45-letni domačin, da sta ga napadla in poškodovala moška. Po njegovih besedah je zaradi nepravilnosti med vožnjo prišel v spor z voznikom drugega vozila. V vozilu naj bi bila dva za enkrat neznana državljana Italije. Zaustavili so se na odstavnem pasu pred BS Bivje, kjer je eden od Italijanov 45-letnika udaril in mu prebil arkado. Nadaljuje se z zbiranjem obvestil.

Policisti PP Novo mesto so bili okoli 11. ure obveščeni o nesreči pri delu na območju Šentjurij na Dolenjskem. Opravili so ogled in ugotovili, da je 63-letni moški opravljal dela na travniku, kjer je s traktorjem s pripeto cisterno trosil gnojnico. Zaradi nagnjenosti terena se je traktor s pripeto cisterno prevrnil in moškemu ob padcu s traktorja poškodoval roko. Reševalci so ga oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisti bodo o ugotovitvah s poročilom seznanili pristojno tožilstvo.

Včeraj v poznih večernih urah so bili obveščeni o dogodku v katerem je na območju Šiške umrl 44-letni moški. Po do sedaj zbranih obvestilih je sam opravljal zidarska dela na gradbenem odru iz katerega je padel okoli 3 metre v globino in zaradi poškodb na kraju umrl. Policisti so opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Vir: Policija

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine