11.3 C
Ljubljana
ponedeljek, 12 aprila, 2021

Ozadje tragične zgodbe iz Mengša: 8-letna Ana obiskovala ameriško šolo, njeno življenje se je končalo na srhljiv način

Piše: Škandal24

Osemletna deklica je umrla zaradi poškodb psa v mestecu Mengeš, severno od Ljubljane, je prejšnji četrtek sporočila policija. A tisto kar policija ni povedala, ker se ne bi uvrstila v nobeno suhoparno poročilo, je dejstvo, da je deklica, ki je tako tragično zapustila ta svet, bila dragocena, pametna in neponovljiva. Ime ji je bilo Ana R., piše srbski Blic.

V kratkem času, ki ga je preživela na tem svetu, je Ana pokazala, kaj pomenijo otroška dobrota, čistost duha in pripravljenost nekomu pomagati. Tistega usodnega dne je šla z dekletom iz Južne Koreje kot dobra prijateljica na pomoč pri domačih nalogah. Bila je pametna, nasmejana, lepa in neustrašna. Bila je svoja.

»Ana izvira po mami iz Sarajeva in očetu iz Ljubljane, vendar kot družina iz Sremske Mitrovice. Anini starši so se po življenju v ZDA preselili v Slovenijo in življenje se je začelo v Ljubljani. Poleg Ane sta imela še hčerko Nino štirimi meseci, ki jo je Ana sprejela z odprtim srcem in brez otroškega ljubosumja. Ana je obiskovala ameriško šolo v Ljubljani,« je srbskemu mediju povedala Anina družina.

»Pri 8 letih je govorila srbsko, angleško in slovensko ter osnove kitajskega jezika. Oboževala je glasbo in sanjala, da bo znana in velika zvezda. Sanjala je, da bi se nekega dne pojavila na televiziji. Pogosto je znala reči, nekaj si moraš želeti, da se ustvari. Bila je goreča ljubiteljica Noleta, pogosto je analizirala njegove posnetke iz zgodnjega otroštva, « o Ani pripoveduje družina. Pes, ki ga je želela pomilovati, ni razumel njene namere, še piše Blic.

Zadnje novice

Sorodne vsebine