16.1 C
Ljubljana
petek, 23 aprila, 2021

Ozadje spopada na soboški urgenci: Rom Stanko se je zapletel v razmerje z dvema Rominjama, ki sta celo sestri! Sledil je obračun!

Prejšnji četrtek je pomursko in slovensko javnost pretresel romski spopad na soboški urgenci. Bejzbolski kiji, golf palice in solzivec so bili le nekateri dejavniki v šokantnem romskem spopadu. Na našem portalu ekskluzivno objavljamo posnetek ozadja dogodka.

 

Prekmursko javnost je šokiral krvavi spopad med dvema romskima skupinama prejšnji četrtek na soboški urgenci. Medtem ko so uradni podatki o dogodku zelo skopi, se je na socialnih omrežjih hitro širil posnetek, na podlagi katerega se je razjasnilo ozadje tega šokantnega spopada. Na našem portalu ekskluzivno objavljamo videoposnetek glavne protagonistke, ki v njem opisuje ozadje krvavega dogodka.

Vendar se je med uporabniki socialnih omrežjih v Pomurju hitro razširil posnetek, ki ga je posnela glavna protagonistka napada. Med posnetkom glasno in tudi z veliko vulgarnimi besedami obračunava s pretepenim Stankom Šarkezijem iz Gomilice. Kot smo že pisali, sta se spopadli dve romski družini, ki prihajata iz Gomilice in Dokležovja, kar tudi potrdijo besede ženske na posnetku.

Stanko se je zapletel v razmerje z dvema ženskama, ki sta bili celo sestri – kazen je sledila na urgenci
Tako se je razkrilo tudi ozadje spopada. V posnetku se razkrije, da je Šerkezi imel razmerje z dvema sestrama iz iste romske družine, ki sta to ugotovili in se mu krvavo maščevali. V njem ena izmed sester opisuje, kako je vesela, da je dočakala ta dan, da je bila pretepena vsa njegova družina. Sama mu očita strahopetnost, ker je vanjo vrgel solzivec in se ni upal braniti ter je raje strahopetno pobegnil s kraja dogodka.

Zdaj, ko so vsi akterji znani, bo zanimivo spremljati tudi epilog policijskega postopka. Prekmurska romska skupnost pa je kljub trudu, ki ga vlagajo v integracijo z drugimi prebivalci Prekmurja, utrpela grd madež, ki ne bo tako hitro izbrisan.

Samo Samec

Zadnje novice

Sorodne vsebine