19.8 C
Ljubljana
četrtek, 5 avgusta, 2021

Oseba, ki so jo danes na družbenem omrežju iskali zaradi suma prilastitve gotovine na bankomatu v Radovljici, je bila prepoznana

Oseba, ki so jo na družbenem omrežju iskali zaradi suma prilastitve gotovine na bankomatu v Radovljici, je bila prepoznana. Informacijo je posredoval občan. S strani Policijske uprave Kranj je bila objava že izbrisana, ker ni več razlogov za nadaljnje prikazovanje.  Izveden bo postopek v skladu s predpisi o kazenskem postopku.

 

Postopek so radovljiški policisti začeli 13.5.2019. Gre za dejanje na škodo moškega, ki je takrat opravil dvig 650 eurov gotovine in ga potem pozabil na bankomatu.

Kdor si protipravno prilasti tujo premično stvar, ki jo je našel ali je do nje po naključju prišel, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega  leta. Pregon za kaznivo dejanje Zatajitev se začne na predlog.

Če najditelj pozna lastnika stvari mu jo lahko izroči oziroma vrne, če ga ne, naj ga izroči policiji, ki z najdenimi stvarmi vodi postopek po Pravilniku o postopku z najdenimi stvarmi in podatke o predmetu javno objavi, pravijo na policiji.

Zadnje novice

Sorodne vsebine