23.6 C
Ljubljana
nedelja, 9 maja, 2021

Ogabno: pohotna učiteljica se je šla “bunga bunga” s svojim 15-letnim dijakom celo v času, ko so bili njeni otroci doma!

Zgodb o tem, kako so pohotne učiteljice ali zapeljale ali pa podlegle šarmu svojih mladoletnih dijakov do te mere, da so se romance končale v posteljnih aktivnostih, je bilo že kar precej. Ena od njih je prišla celo na filmska platna.

 

Tokrat pa znova razburja primer iz ZDA. 34-letna Ellarea Silva, učiteljica na srednji šoli v mestu Zachary v ameriški zvezni državi Louisiana, je namreč v svojo posteljo zvabila svojega 15-letnega dijaka in to celo v času, ko so bili njeni otroci doma. Zgodilo se je lani poleti, ko naj bi z njim imela spolne odnose najmanj osemkrat. Stik je navezala sama, se z njim dopisovala, nato pa mu je začela pošiljati svoje gole fotografije in videoposnetke, kjer pa ni bil viden njen obraz. Začela so se osebna srečanja. Kot so zapisali preiskovalci, se je sama odpeljala ponj in ga pobrala na njegovem domu in nato peljala k sebi na dom, kjer sta se predala posteljnim strastem. Nato pa ga je peljala domov. Ob tem naj bi ga prosila, naj te zveze ne razkrije.

Kljub vsemu pa se je za dogajanje izvedelo. 24. januarja so na podlagi informacij o njenem »mečkanju« s petnajstletnikom učiteljico suspendirali in zadevo prijavili policiji, te dni pa so na njena vrata potrkali policisti, ki so pohotno učiteljico aretirali. Sedaj v priporu čaka na sojenje.

Zadnje novice

Sorodne vsebine