-1.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 6 februarja, 2023

Odpeljal s kraja prometne nesreče

Piše: C. R.

Izven naselja Cezanjevci je voznik osebnega avtomobila zapeljal izven vozišča in z vozilom trčil v brežino jarka. Pri trčenju sta se voznik in sopotnica lahko telesno poškodovala. Na osebnem avtomobilu je nastalo za 3.000 EUR škode. 

V petek je voznik v predoru Sten na škofjeloški obvoznici trčil v avtobus in s kraja odpeljal naprej. Voznik je bil izsleden.

V še eni nesreči v petek pa je voznik na Golniku zaradi kombinacije alkohola (0,86 mg/l) in neprilagojene hitrosti zapeljal na brežino in tam obstal.

V Naklem pa je pijan voznik (0,83 mg/l) včeraj nesrečo povzročil na prometnem otoku. Avtomobil se je tudi prevrnil, vozilo ni bilo registrirano, na njem pa so bile nameščene še tablice drugega vozila. Proti povzročiteljem potekajo prekrškovni postopki. Pozivamo k upoštevanju prometnih pravil in odgovornim odločitvam. Kdor je pil alkohol, naj ne vozi.

V petek, okoli 8.30 je v Medvodah prišlo do prometne nesreče v kateri sta bili udeležena peška in voznica osebnega vozila. Nesrečo je povzročila peška, ki je nepravilno prečkala vozišče. V nesreči je bila peška lažje poškodovana, policisti pa bodo po vseh zbranih obvestilih izvedli ustrezen ukrep.

Vir: Policija

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine