12.5 C
Ljubljana
petek, 16 aprila, 2021

Oče trpinčene jeseniške deklice napovedal: Če bosta krvnika predčasno izpuščena, jih bom počakal in dobila bosta 1.000 metkov v glavo!

Če bosta predčasno izpuščena, ju bom počakal in dobila bosta tisoč metkov v glavo, je dejal Senad Kardašević, oče mali Arine, znane kot »jeseniška deklica«, potem ko sta krvnika deklice dobila skupaj 44 let zapora, poročajo Slovenske novice.

Vrhovni sodniki so potrdili sodbi kranjskega okrožnega in ljubljanskega višjega sodišča, po kateri je Sanda Alibabić dobila 23 let zapora, njen partner Mirzan Jakupi pa dve leti manj.

Spomnimo. Julija 2016 je umrla dveletna deklica z Jesenic. Preiskovalci so ugotovili, da je deklica umrla zaradi kroničnega hematoma možganov, ki ga je povzročil udarec v glavo. Na deklici so odkrili sledi številnih drugih poškodb: zlom ključnice in reber, podplutbe po zadnjici in na zadnji strani nog, ožganina na roki ter več vbodov z iglo po dlaneh, rokah, trebuhu in prsnem košu. Preiskava je pokazala, da so poškodbe nastale v obdobju, ko sta za otroka skrbela mama in njen novi partner.

Kot poročajo Slovenske novice, se je oglasil biološki oče deklice Senad Kardašević, ki je dejal, da ju v primeru predčasne izpustitve »čaka« in da bi dobila »po 1000 metkov v glavo«. Kadrašević ima iz zakona Alibabićevo sicer še tri dekleta, od tega je ena že odrasla. »Štirinajst in 11 let stari hčeri pa sem k njej na Ig odpeljal približno štirikrat. Ves čas govori, da je tisti teden, ko naj bi se poškodbe zgodile, delala, jaz pa ji nič ne verjamem,« je pred časom povedal skrušeni oče, še poročajo Slovenske novice.

Zadnje novice

Sorodne vsebine