6.3 C
Ljubljana
četrtek, 29 februarja, 2024

Obravnavali ugriz psa; v dogodku je bil poškodovan otrok

Gorenjski operativno komunikacijski center je v zadnjih 24 urah sprejel deset obvestil o prometnih nesrečah, eno prijavo o kršitvah predpisov o javnem redu in miru na javnem ter dve v zasebnem prostoru, s področja kriminalitete pa o sumih kaznivih dejanj tatvina, poškodovanje tuje stvari in ponareditev denarja. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so policisti zasegli eno vozilo; v enem postopku na javnem kraju so dvema osebama zasegli še manjšo količino prepovedane droge konoplja; na območju Kranja pa so obravnavali še ugriz psa. V dogodku je bil poškodovan otrok, ki je bil na zasebnem zemljišču (pre)blizu privezanega psa. Po podatkih policije v dogodku ne gre za hujše telesne poškodbe.

V dveh nesrečah poškodbe kolesarjev. Gorenjski policisti so včeraj obravnavali dve prometni nesreči s telesnimi poškodbami. V obeh gre za poškodbe kolesarjev. Popoldan je v Kranjski Gori voznik z osebnim avtomobilom v ovinku trčil z nasproti vozečo kolesarko. K nesreči je v veliki meri prispeval učinek alkohola na voznika, preizkus alkoholiziranosti pri njem pa je pokazal rezultat 0,70 mg/l. Zamujanje v ovinku in vožnja po nasprotni polovici ceste sta samo dva od številnih nevarnih učinkov delovanja alkohola, ki se pojavljata pri udeležbi v prometu v takem stanju.

V drugi nesreči, ki so jo policisti obravnavali v poznejših popoldanskih urah, pa je v Podnartu kolesar padel sam. V obeh nesrečah gre po podatkih policije za lahke telesne poškodbe kolesarjev.

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine