15.6 C
Ljubljana
četrtek, 22 aprila, 2021

Obravnavali tudi vlom v vikend

Policisti so na območju PP Bežigrad obravnavali vlom v klet, od koder je bila odtujena smučarska oprema, lastnik pa je bil oškodovan za okoli 900 evrov.

Policisti so na območju PP Grosuplje obravnavali vlom v kontejner podjetja, od koder je bil odtujen elektromaterial, podjetje je bilo oškodovano za okoli 3000 evrov.

Policisti so na območju PP Cerknica obravnavali vlom v vikend, lastnik pa je bil oškodovan za okoli 50 evrov.

*******************************
Na območu PU so policisti obravnavali 3 vlome v vozila, od koder je bila v enem primeru odtujena manjša količina denarja, v vseh primerih je nastala materialna škoda na vozilih.

Drzni tatvini

Včeraj okoli 23 ure so bili policisti obveščeni o tatvini torbice iz vozila na počivališču Ravbarkomanda. Neznani moški je ogovoril oškodvanko, medtem pa je po vsej verjetnosti drug stoprilec odtujil torbico iz vozila, ki je bilo med pogovorom z neznancem doklenjeno.

Danes zgodaj zjutraj so bili policisti obveščeni o tatvini denarnice vozniku taki službe na Puhovi ulici v Ljubljani. Ko je opravil prevoz strank sta mu pri plačevanju prevoza iz rok strgala denarnico in zbežala. Opis storilcev: prvi moški visok 180-185 cm, 20 let, suhe postave, oblečen svetlo jakno; drugi moški visok 190, športne postave, 20 let, obute svetle superge, oblečen v sivo trenirko in temno tanjšo jakno, na kateri je bil znak rdeče barve, v obraz je bil močnejši, kratkih svetlih las. Oba moška sta govorila slovensko.

Zadnje novice

Sorodne vsebine