23.9 C
Ljubljana
ponedeljek, 24 junija, 2024

Obravnavali tatvino okoli sedemsto litrov dizelskega goriva

Piše: C. R.

V Velenju je neznani storilec z deponije odpadkov ukradel dobrih 180 kg bakrenih vodnikov.V Svetelki na območju Dramelj so obravnavali vlom v garažo. Storilec je ukradel motorno žago, nahrbtno škropilnico in napravo za višinsko obrezovanje vej.

V okolici Pivke je neznani moški izpred trgovine ukradel električno udarno kladivo in podjetje oškodoval za približno 470 eur. Zoper zaenkrat še neznanega storilca bodo policisti napisali kazensko ovadbo.

Neznani storilec je v času od 17. 2. 2022 do 25. 2. 2022 na območju občine Postojna, odmontiral in odtujil več prometnih znakov in tabel, ki označujejo omejitev hitrosti ter naselja v občini Postojna ter s tem povzročil za približno 3.000 evrov škode.

V okolici Sežane je neznani storilec iz kombija ukradel eno reg. tablico KPLA-206.

V petek zjutraj so krški policisti na avtocestnem počivališču Zaloke za smer Ljubljana obravnavali tatvino okoli sedemsto litrov dizelskega goriva. Po prvih ugotovitvah so ponoči storilci iz odklenjenega rezervoarja v času, ko je voznik spal iztočili za nekaj več kot tisoč evrov goriva.Na avtocestnem počivališču Dul za smer Obrežje so trebanjski policisti v nedeljo dopoldne obravnavali tatvino goriva. Po prvih ugotovitvah ogleda so storilci od petka dopoldne pa do nedelje dopoldne iz rezervoarja parkiranega tovornjaka iztočili približno sto litrov dizelskega goriva.V petek zvečer so storilci izkoristili kratkotrajno odsotnost lastnikov hiše v Rojah pri Čatežu ter med 13.00 popoldne in 20.50 zvečer vlomili. Po prvih ugotovitvah ogleda so pregledali vse prostore jih dodobra razmetali in odnesli dvajset evrov. So pa naredili za dodatnih dvesto evrov škode na vratih.V noči iz sobote na nedeljo so vlomili v market na Ulici Maksa Henigmana v Dolenjskih Toplicah. Policisti so ugotovili, da so storilci na silo vstopili v objekt in odnesli nekaj cigaret in kave ter menjalnega denarja iz blagajne. Škode bo za več kot dva tisoč evrov.V nedeljo popoldne so trebanjski policisti opravili ogled vloma v zidanico v kraju Goljek. Vlomilci so v zadnjih nekaj dneh na silo vstopili v zidanico in pregledali vse prostore. Odnesli so nekaj nožev ter z vlomom poškodovali okna tako, da so lastnikom naredili za okoli tristo evrov škode.

Vir: Policija

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine