10.2 C
Ljubljana
sobota, 25 maja, 2024

O brutalnem pretepu na Krku: varnostniki se niso spravili na Slovence, ampak na Srbe iz Ljubljane

Piše: Andrej Žitnik (Nova24TV.si)

Mediji poročajo o brutalnem pretepu na hrvaškem Krku. Lokalni varnostniki so se v enem od lokalov brutalno znesli nad štirimi slovenskimi turisti. Novico je delno demantiral hrvaški TV-voditelj Velimir Bujanec, ki je zapisal, da so bili “Slovenci” v resnici Srbi iz Ljubljane, ki so druge provocirali na narodni osnovi. 

Zadnje dni mediji poročajo o tragičnem dogodku na hrvaškem otoku Krk. Govora je o štirih “Slovencih”, ki naj bi jih brutalno pretepli varnostniki. Zaradi nasilja je v preiskavi znašlo vsaj pet hrvaških državljanov, trije od njih so priprti. Eden od gostov lokala je novinarjem 24 sata poslal videoposnetek, ki je bil tako okruten, da so morali najbolj grozne dele izrezati.

“Zokijevi Srbi” so bili tepeni, ker so provocirali na nacionalni osnovi!
Na posnetku je razvidno, kako eden od mladeničev po pretepu leži v luži krvi. Še enega turista iz Slovenije pa je varnostnik tako močno udaril, da je končal na tleh, toda tudi potem s pretepanjem ni prenehal. Varnostniki naj bi jih tepli še tedaj, ko so že bili nezavestni. Eden od napadenih turistov je imel poškodovano glavo.

Znani hrvaški TV voditelj Velimir Bujanec je demantiral trditve medijev, da so hrvaški varnostniki na Krku pretepli Slovence. V resnici je šlo za Srbe iz Ljubljane, ki so druge provocirali na narodni osnovi. (Foto: FB, posnetek zaslona)

Da so trditve delno neresnične, je opozoril legendarni hrvaški TV voditelj Velimir Bujanec. Zanesljivi slovenski viri so mu potrdili, da ni šlo za Slovence, ampak za Srbe iz Ljubljane, ki so na narodni osnovi provocirali goste in domačine. Nadaljevanje spornega početja so jim brutalno preprečili usposobljeni varnostniki iz podjetja z legendarnim imenom – Storm (Nevihta).

 

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine