12.3 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

Noro! Ste slišali, kaj se je dogajalo v lokalu v kraju, kjer je odraščala prva dama ZDA?

Zjutraj, okoli pol sedme ure, so policiste klicali v lokal na Planinski cesti v Sevnici, da je k njim prišel gost z avtom. Dobesedno.

 

Sevniški policisti so ugotovili, da je 27-letni voznik med vožnjo izgubil oblast nad vozilom, zapeljal čez pločnik in zapeljal na teraso lokalo ter trčil v prazen stol, zraven pa zadel še stol z gostom, ki je padel s stola, a se ni poškodoval. Alkotest je pokazal 1,05 mg/l alkohola v izdihanem zraku, vozil pa je brez vozniškega dovoljenja. Zaradi kršitev so uvedli postopek o prekršku in mu zasegli avto.

V noči iz torka na sredo je strojevodja vlaka v Račici pod progo opazil avtomobil in o tem obvestil sevniške policiste. Ti so ugotovili, da je 50-letni voznik zapeljal izven vozišča v jarek ob železniški progi in tam obstal. Alkotest je pokazal 0,90 mg/l alkohola v izdihanem zraku, vozil pa je brez vozniškega dovoljenja. Zaradi kršitev so uvedli postopek o prekršku in mu zasegli avto.

Nekaj pred tretjo uro popoldne se je v Gombišču prevrnili osebni avtomobil avstrijskih tablic. Trebanjski policisti so z ogledom ugotovili, da je 21-letna voznica vozila preblizu desnega roba in zapeljala s ceste, pri čemer se je vozilo na strmi brežini prevrnilo. V nesreči se je lažje poškodovala 19-letna sopotnica.

Zadnje novice

Sorodne vsebine