16.4 C
Ljubljana
petek, 18 junija, 2021

Noro: Posiljevalec mladoletnih deklet je svoje zločine objavljal na spletu, tam pa se je pojavilo tudi njegovo ime!

Pred tremi dnevi so Slovenske novice poročale o grozljivem posilstvu, do katerega naj bi prišlo pred mrliško vežico, potem pa se je izkazalo, da je ta isti izmeček posilil tudi 14 letnico, posilstvo pa je celo objavil na družabnem omrežju. Policisti so ga aretirali, skupaj še s petimi pajdaši, s katerimi je posilil še drugo dekle, tokrat naj bi šlo za 15 letnico. Na spletu so se že pojavila imena nagnusnih zločincev.

 

Slovenske novice so poročale, da naj bi bil posiljevalec mladoletnic A.L., v naše uredništvo pa smo od zanesljivega vira prejeli podatek, da gre za devetnajstletnega Amarja Ličino. Sicer še ni povsem jasno za koliko posiljevalcev točno naj bi šlo, se je pa medtem tudi na Twitterju znašla objava, ki kot posiljevalce, poleg Amarja Ličine omenja še Renata Jankovića, Belmina Čovića in Matica Močnika. Peterica naj bi skupinsko posilila vsaj eno mladoletno dekle. Trenutno naj bi bili v priporu, se pa na spletu pojavljajo tudi določene grožnje, tako da je morda za njih tam še najbolj varno.

Posilstvo petnajstletnice naj bi se zgodilo že pred meseci, menda med zabavo, na nekem stranišču. Posilstvo je trajalo približno pol ure, dokler ni končno nekdo vstopil v toaletne prostore. Portal vfokusu.si je tudi poročal, da naj bi dan po posilstvu dekletu preko interneta grozil, da bo objavil posnetek posilstva, če bo komurkoli kaj povedala.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine