18.5 C
Ljubljana
ponedeljek, 4 julija, 2022

Neznani storilec z neznano snovjo zanetil požar na parkiranem vozilu

Piše: C. R.

V petek, okoli 18.30 so bili obveščeni o delovni nesreči v podjetju na območju Trzina. Ugotovljeno je bilo, da so delavci pri čiščenju prostorov podjetja uporabljali klor, pri tem je pa zaradi koncentracije hlapov eden izmed njih občutil slabost. Osebo so reševalci oskrbeli in odpeljali v UKC Ljubljana. Po doslej znanih podatkih oseba nima hujših posledic. Policisti še nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo o vseh ugotovitvah obveščali pristojno državno tožilstvo.

V soboto, nekaj pred 3.30 uro so bili obveščeni o požaru na vozilu v Domžalah. Doslej je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec z neznano snovjo zanetil požar na parkiranem vozilu, požar pa so opazili domači, ki so ga tudi pogasili. Pogorela je zunanjost vozila, pri tem pa je nastalo za okoli 3000 evrov materialne škode. Policisti še nadaljujejo z zbiranjem obvestil v zvezi suma storitve kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari in bodo o vseh okoliščinah obvestili pristojno državno tožilstvo.

V petek, nekaj pred 1. uro so bili obveščeni o požaru na večjem kozolcu v Nemški vasi. Ugotovljeno je bilo, da je zagorelo na večjem skednju, požar pa je poškodoval še električne vodnike v bližini in fasado bližnje stanovanjske hišo. Nastala je materialna škoda v višini skoraj 40.000 evrov. Policisti še nadaljujejo z zbiranjem obvestil v zvezi suma storitve kaznivega dejanja požiga in bodo o vseh okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo.

Vir: Policijska uprava Ljubljana

Sorodne vsebine