7.7 C
Ljubljana
torek, 18 maja, 2021

Neznani storilci vlomili v trgovski center; še prej ukradli registrske tablice

Policija: Vlom – mobilne in druge elektronske naprave vrnjene oškodovancu dopolnjujemo naše obvestilo z dne 27.1.2020, glede vloma v trgovino z mobilnimi telefoni na Ulici Štefana Kovača v Murski Soboti.

 

Z ogledom kraja kazniva dejanja ter vozila, ki so ga storilci pustili na kraju je bilo ugotovljeno, da so storilci pred vlomov v trgovski center v naselju Černelavci odtujili dve različni reg. tablici, ki so ju namestili na vozilo. Najmanj trije neznani storilci so nato vlomili v trgovski center, kjer so odtujili več različnih mobilnih in drugih elektronskih naprav v skupni vrednosti okrog 155.000 evrov. Pri ogledu vozila so bili najdeni odtujeni predmeti, ki so že bili vrnjeni oškodovancu. Z načinom storitve so neznani storilci povzročili okrog 6.000 evrov škode na in v objektu.

Med zbiranjem obvestil je bila po dveh urah od storjenega kaznivega dejanja odvzeta prostost tudi trem osebam, ki pa jih kriminalisti niso mogli povezati z opisanim kaznivim dejanjem, zato so bile osebe izpuščene.

Kriminalisti in policisti PU Murska Sobota nadaljujejo s preiskavo kaznivega dejanja.

Zadnje novice

Sorodne vsebine